290410

Hallojsan!


Har vart i skolan idag, hade skit svårt o gå upp i morse. Va jätte trött! .. Hade verkstad hela dagen, gick väl faktiskt gick väl faktiskt ganska bra . Blev klar med 3 uppgifter. Vilket va att en av dom va skit svår :O . Jävlar va länge jag fick hålla på med den innan de blev bra! Men när de väl blev bra så blev de SKIT bra :D . Blev riktigt stolt över den. *  Efter skolan åkte jag o pappa och hämta mitt pass. Ser lite skoj ut på den :P . Sen åkte vi till gerdmans rör o kolla sommarjobb. Men chefen va inte där så jag ska ringa honom på måndag. Sen åkte jag till stures o plugga lite körkort, och sen körde jag vid 4 :) . Gick bra de med, men har bara 3 körlektioner kvar .. Måste nog köpa fler faktiskt. Måste lägga på ett kol med teorin, Erik har klarat körkortet också , GRATTIS ! :D  Nu längtar jag efter mitt faktiskt, Men såå jävla jobbigt o plugga..

på tisdag bär de av till Mallis :D , Längtar!! Men är lite små nervös för flyget :P haha..


Hade jätte kul i verkstaden idag, Rasmus är ju så söt han xD ! Kåta jävel :P .. Han skugjorde illa mig också :O , Han skulle peta mig på magen, så peta han rakt på piercingen . Aj aj aj va ont de gjorde! Baaajs på han :P . hiihi*
Hampus gick med oss till lunchen idag också, första gången :D , De va faktiskt lite trevligt! Sen skulle jag köpa snus till honom, men hann aldrig till macken som hade det. Faan de skulle ha blivit första gången jag köpt snus ^^, haha.

Sitter och försöker ladda ner Zumba men de funkar inte. Eller jag har laddat ner två stycken men den ena va på tyska o de fatta jag ingenting av, och den andra funka inte alls. Så nu håller jag på o ladda ner den 3dje.. Hoppas fan den funkar..

Jahaja, imorron är de valborg! Då blir de väl o supa. Men ska ta de lite lungt för ska va inne i stan kl 10 på lördag :O . Vi ska dra till Norrköping då. Vi ska väl åka i tåget därför vi ska åka så tidigt. men de blir nog skoj :) . Blir kanske en krog runda i Norrköping också.. Kanske skulle träffa Felicia där också, Bara man hittar varandra :P haha! Hoppas man får träffa Norrköpingsborna :D , De va skit länge sen jag såg dom :O .

Skulle bara påpeka att Jonnas pappa är verkligen en biff :O xD haha ! Damn ^^,


Mamma prata med andar igår också xD ! Hon och några tant kompisar gjorde de.. Hon prata med en o Barbro prata med 4 st :O .. LIte läskigt ! Höhö..

Näääe nu ska jag kolla klart på programet sen ska jag plugga :)



Söta Molly :)




Jag o Molly :)


Jag





260410

Hallojsan!

Idag har jag vart i skolan för första gången på jätte länge :P , känns de som iaf ! Kom från sthlm i morse och så skulle jag ha med mig fika till skolan :S Bajs på de! Så köpte jag kexchoklad till dom , men typ ingen som åt så slösa bort 50 jävla kr på de.. usch !! Men men , gick lite tidigare från skolan idag för jag skulle till num o kolla om graviditeten va borta, OCH DE VA DEN :D  skönt.
Har smittat Robert med min förkylning också, så nu snorar han som fan :P , fast de hindrar ju inte honom. Han ska ju jobba o ut på krogen nu såatte haha! Duktig pojke.

Efter num skulle jag köra, fick backa runt ett hörn tror jag.Gick ganska bra faktiskt :P . Så nästa gång ska jag bara köra o han ska inte säga så mycke så får vi se om jag kan börja köra INNE i stan :) . Gjorde två permar när jag va där också. Jag känner mig duktig.

I Fredags va jag Henke o Robban på tatueringsmässan i Norrköping. Va inte så jätte kul där inne. Men jag köpte iaf en ny navelpiercing och ett örhänga. :) Sen drog vi ut på krogen där en stund, Henke och jag skulle bara ta varsin drink typ. sen drog vi hem så gjorde Henke ett hål i mitt öra :D , Blev jätte snyggt ! knaka så in i helvete. Va säkert bara för de va uppe i brosket.. Robban skulle ju självklart också göra ett. Så han blev lika fin som jag . Tack Henke :D <333


På lördagen åkte jag o Robban upp till sthlm för vi skulle köra hans pappa o susanne till konserthuset. Kom till södertälje på 25 min :p haha! Bra kört faktiskt. Sen åkte vi hem till hans mamma. Hon hade "tjej fest" där, så jag fick 3 pigelin drinkar, sen ringde Fredde o fråga om Robban kunde köra dom in till stan, så vi fick knalla ut o köra dom :P . Först åkte vi till moonshine o där köpte jag en öl , sen drog vi till Harrys o där vart Madelene full o glad xD ! Va kvar med dom iaf. Ville va med Marie :D haha.. Nää men så de vart en lyckad kväll faktiskt. Ööhm förutom när man kom hem.. Satt på toa ett tag där innan jag somna (a) .

På söndagen gjorde vi inte alls så mycke, typ kolla på saw 6 SKIIIT DÅLIG. Usch så jävla larviga filmer de där är :S !! Sen typ käka dom pizza o jag va lite nyttig o åt kycklingsallad :D . haha!  Sen gick vi väl o la oss vid typ halv 1 :P .. hehe!


Känner mig faktiskt duktig, va ute o sprang förut, de va inte långt men måste börja lungt. Sen träna jag mage som fan hemma. Använde skivan som jag fick av Robban för länge sen :) <3 .. Meeeen nu ska jag sätta på tv o sen sova :) . Natti Natti <3


OM 9 DAGAR ÅKER VI :D <333

220410

Halluu !

Sitter hemma hos Robban nu, helt ensam :O ! han är ute på krogen (studentskiva) , hoppas han kommer snart. Lite tråkigt faktiskt. haha
Imorron blir de tatueringsmässan i Norrköping :) . Niiice! Typ Honky tonk Angels ska spela där. Känner igen de men vet inte riktigt. Får la se imorron ;) hehe.. har inte vart i skolan på typ hela veckan.. i måndags gick jag hela dagen sen Tisdag va jag hemma sen onsdag skulle jag prova i gå till skolan men jag orkade ingenting :O , Så jag åkte upp till sthlm, va med Madde till typ 8 halv 9 :) . trevligt va de! va skit länge sen man va med henne. Sen kom Robban o hämta mig. Så typ gick vi o la oss på en gång xD !

Hade jätte tråkigt idag på dagen när jag vänta på Robban så jag tog en promenix till centrum o köpte hårfärg :P , Så nu är jag lite ljusare blond, Fast i vissa ljus ser de liiiiite orange ut . Men de syns nog inte så mycke :) . Blev faktiskt inte slitet heller. Jiiipie ! Men nu ska jag inte färga mer.. När Robban kom hem så typ kolla vi på tv o prata , Sen fick jag en komplemang av Robbans mamma, Hon tyckte jag hade blivit smalare :) . Har ätit jätte lite lasange idag bara . Har inte alls vart hungrig, fast de kanske berodde på att jag fick konstiga misstankar om Robban. men men ! Får la se imorron :) .

Är faktiskt lite sugen på o gå ut på krogen imorron.. De är kareoke på volym :O ! men de är fasiken ingen som har pengar ^^, bajs på de !
Får vänta tills 1 Maj, för då blir de väl krogen i Norrköping. O första gången jag går ut med Marie då också :O :P haha! de ska bli nice ju =D .

jao jao, efter tatueringsmässan imorron så åker vi antagligen upp till sthlm igen. Vi ska typ köra Robbans "jätte glada" pappa någonstans. Så får se vad vi hittar på här uppe :P .

just nu sitter jag o kollar på fjant south park , tycker de är lite konstigt men finns fan inget annat o kolla på xD haha..


Nästa vecka i skolan blir de väl o göra El skit provet o engelska provet som jag missa den här veckan. SKIIIT ! Får antagligen göra de på Tisdag morron på sån här extra tid då jag egentligen kan ha sov morgon :O !

Ja herregud du lille pojke, såååååååå pinsamt. De är en kille i skolan som är kär i mig, varje gång vi går upp till skåpen eller nått så går han ut för o "kolla" på sitt schema, o när man går förbi honom så ler han åt mig hela tiden. Sen äter han typ alltid på vipsen när vi äter där :O ! Lääääskigt. Innan dom gick ut på praktik så sa han "heeej vad heter du" Jag ba heeeeeeeeeeeeeej han ba Madde va , ja ba ööh aa. hur fan kunde han vet amitt namn :O . tycker de är så jäävla pinsamt xD haha..'


ååh äntligen har de börja blödit mindre. Sååå skönt ! Hoppas de slutar helt snart :O . fast den här veckan är min vanliga mens vecka. Måste till num o säga att dom ska skicka recept så jag kan hämta flera p-piller. Dom är slut nästa vecka. Jaa juste ska till num på måndag för o kolla om graviditeten är borta eller inte . Får verkligen hoppas att den är de . Sen efter num ska jag ha körlektion. Ska backa runt ett hörn :O . Undra hur i helvete de kommer gå ?!?! Usch usch !!


USCH Jag har världens största blåsor i käften , de gör skit ont :O !! sitter precis på ett sånt ställe där de alltid kommer åt tänderna eller tandställningen. Blääää!

Sjuuukling !

Hellu .

Hemma från skolan idag, typ jätte förkyld . Pappa har smittat mig. Igår hade jag lite feber men idag har jag ingenting :O . Ändå känns de som jag har de ^^, Skulle ha åkt upp till Robban igår, men han orka inte hämta mig som vanligt :S .Men att sitta vid datan till kl 1 o ragga upp brudar går bra .. USCH ! Får se vad jag ska hitta på idag. Har redan tråkigt .

Igår på svenskan så kolla jag Jonna o Marie på folk som har anorwxia, eller asså bilder på dom. Usch va äckligt de såg ut :S . Förstår inte vrf dom inte ser de.. Jonna blev nästan arg på mig igår, för jag ser inte hur jag själv ser ut. Jag ser en tjockis Madde! Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Känns som jag inte duger för Robban, jag tror att jag är för tjock för honom. Usch och blää,

I helgen va jag med Robban. Han kom ner :P ! I Fredags så kollade vi bara på tv och tog de lugnt. I lördags va vi ute o gjorde brasa de va jätte skoj :) . Rökte vattenpipa o drack öl :P . Matte blev full som vanligt haha. Ja herregud ^^,
I söndags gjorde vi nog inte heller någonting. kolla på tv, sen senare på kvällen åkte vi in till stan o köpte kakor och chips xD haha.. Jaa juste, vi har typ grillat hela helgen också :) . De är nice.. Muuums !


Lördagskvällen :)




160410

Tjeena!!


Ligger hemma i sängen o kollar på my super sweet 16 :) . Ikväll blir de grilla o kanske till Oskar och Kim :P , Robban kommer ner nån gång också ^^, hehe !!
Har ju vart värsta snö vädret idag :O . Jääklar va stora flingorna va .. Blää! Men nu är de fint :D

Känner att jag är lite duktig, har gått ner till 59kg och 3 cm runt magen. Wiiie !! Hoppas de håller sig kvar bara xD haha.. Ska köpa en gott och blandat påse idag.. Fredags mys :) hehe.. Men mer blir det inte. Äcklig cola ( Egentligen världs gott) ska jag inte dricka.. Typ miljonton socker i .. Vi har börjat med hälsogrej på idrotten, o då fick vi se hur mycke socker de va i cola :S !

I Onsdags sov jag hos Martina, o de va nästan en mardröm! Hon väckte mig kl halv 1 för hon snarka o prata i sömnen, efter de kunde jag inte somna förens kl 4 så jag tog sov morgon från skolan :P . Annars skulle jag aldrig klarat av hela dagen. Efter skolan där gick jag Marie o Tessan till stures o plugga lite körkort :P . Duktiga vi är :D haha!!

Just nu i skolan håller jag på o löda o grejer.. Nu är jag inne på aluminium, De är hur svårt som helst.. De smälter typ på en gång :O ! Men de är bara o försöka. Haha



JAG ÄR JÄTTE HUNGRIIIG !!!


Kanske blir och va barnvakt i helgen också :P .Till Sofis flickor :D . Dom e söta små ungar såatte =) .. mene nu ska jag kolla på tv .. hej hej

STENHETT

Snyggaste bilden på länge xD haha

Jonna lite snyggt på vänster kanten där , haha :P


Älska solen :)

Tjena!

Har vart i skolan idag :P , jag Marie och Jonna blev utslängda på sista lektionen, eller vi gick frivilligt.. Så jäävla tråkigt :O ! El skit helvete.

på lunchen va vi jätte flummiga, typ garva åt allt. potatismoset va stenhett xD haha.. Har faktiskt vart riktigt skönt idag.. varmt som fan, Jag Jonna och Marie satt och sola ett tag sen gick ja o Marie till stan, sen upp till Martina. Kolla på tv och åt nudlar. Pappa kom in och hämta mig :) , Fick köra hem..
Han börjar bli lite irriterad på att jag inte pluggar så mycke körkort.
Men igår gjorde jag faktiskt de :D . Fick G på Vägmärken på en skiva som jag fick av Tessan :P. Jävligt stolt faktiskt.. Ska ta och plugga lite snart också.
Va o träna igår för första gången på typ 3 veckor xD .. Sköönt faktiskt! Idag orkade jag inte (a) mene ska se om jag pallar imorron.

Har typ tjafsat med Robban också. Känns verkligen inte som jag duger ett smack för honom, ! Sa till honom att han kunde säga till ärligt när jag duger och kolla på.
Så vi får väl se när de blir :) .. Ska inte deppa för de. Orkar fan inte gå ner till botten igen..
Ska iaf gå o prata hos bup snart.. Mene de är nog inte bara jag som ska ändra mig i detta förhållande..
Tycker han kan skärpa till sig lite.. Men han fattar tyvärr inte de "/ ..
Han tror att han gör allt rätt o bara jag som gör fel . Men de är väl ändå inte bara jag som gör så att mitt självförtroende sjunker..
Satt o snacka om självförtroende i skolan idag. Skulle vääädligt gärna vilja va som Jonna..
Hon kan acceptera sig själv o acceptera så som hon ser ut. Skulle också vilja kunna de! Hoppas man kan görat snart !! Bajs bajs bajs..


I söndags va jag Robban och Matte på Boda Borg.. Va ganska kul :) . Man vart ju ganska svettig iaf . haha!! sen åkte jag o Robban hem o myste ..

I lördags va jag o Robban hos Oskar o Kim , sen åkte vi in till stan för o handla lite saker , Tessan Matte o Henke följde med till stan. Sen åkte alla vi hem till Kim o Oskar igen. Satt där o kolla på tv o snutta öl :P , va inte såå gott just den dagen.. hehe!


♥                             



Fan i mig den snyggaste bilden på länge xD haha

Jonna lite snyggt på vänster kanten , haha



Sista helgen på lovet :( !

Sista helgen på lovet!

Sitter o kollar på tv med Robban mamma och pappa :P , Ska väl hitta på något snart hoppas jag ^^, Igår va jag på sjukhuset och kolla om jag skulle få bli nersövd o skrapa bort skiten. Så dom kolla med ultraljud o grejer. Men dom tyckte inte jag skulle skrapa för den va påväg ut. Så sa dom att man kan blöda upp till 6 veckor :S . Fy helvete om jag gör det.. Jag kommer säkert ha oturen och blöda när jag åker utomlands. Men då tänker jag använda tampong!
Fick några tabletter av läkarna igår som va till typ mensverk. Bajs på de !

Efter jag hade vart på sjukhuset åkte jag o käka på vipsen med mamma sen körde hon mig till Marie.
Fredde körde in oss till stan sen gick vi på stan. Fredde drog efter ett tag för han tyckte de va tråkigt. Sen besökte vi donken, men jag o Marie åt ingenting :D *stolt* , Hitta ett par skit snygga skor men fick inte köpa dom för pappa :P , Men tänker görat iaf xD ! Sen kom lilla Robert till mig , eller han hämta mig i stan så åkte vi hem till mig o hade Fredagsmys :D . Men kl 10 ringde Matte o dom och sa att vi skulle komma ut på skäret, Så de blev att åka dit. Kom hem kl 2 på natten där :P haha.. Nää men de va trevligt. Satt o prata en massa. När man kom hem va man duktigt trött, så vi somna på en gång typ. :) . Idag blir de väl att hitta på något med alla :D , Henke va tydligen själv hemma så kanske blir till honom. Eller om man drar till Oskar o Kim snart . höhö!!

Nu ska jag sätta i mina linser o hitta på nått :D  Bye bye



Kollade på talang igår xD ! Gubben som sjöng "Balla balla" ägde ju :P haha.. Och Bert fjärt börja grina två gånger, Såå söööööööööööt ! haha


HATAR MIN JÄVLA FITT DATA !! NÄR MAN SKRIVER SÅ HOPPAR DEN BARA BORT OCH SÄTTER SIG NÅGON ANNAN STANS O BÖRJAR SKRIVA , TYP LÄNGRE UPP :@ BLIR SÅ ARG





Fina skorna jag tänker köpa :P









korvarna vi åt innan vi drg därifrån :) :P

DUM MAGE !

Hallu :)

Idag tog jag mina konstiga tabletter som jag skulle. Kände abslout ingen skillnad, har inte hänt mågonting :S . Blivit skit dålig i magen bara! Funderar på va de kunde ha vart för tabletter. Så imorron ska mamma ringa till sjukhuset och fråga va fan de är som är problemet. Hon sa att de kan bli typ förgiftning om den ligger kvar för länge.. Eller hon hade snackat med hennes kompis. De tackar man ju verkligen NEJ till. På förmiddagen åkte jag och mamma in till stan. Vi fixa ett pass till mig (såg förjävlig ut xD ) haha. Sen åkte vi o hämta mina glasögon :D . Så nu kan jag ligga o kolla på tv innan jag somnar. Guuu va skönt!

Sen åkte jag hem o åt o kolla på tv. En stund senare kom Tessan till mig :) , vid typ 3 skulle vi möta Matte vid konsum sen gick vi hem till honom o kolla på tv. Tessan drog efter ett tag så de blev bara jag o Matte kvar.
Vi drog till konsum o sen hem till mig för jag va lite hungrig, sen kom Markus, Bumbi och någon Jocke och hämta oss. Åkte runt lite! Sen gick jag och Matte till Oskar och Kim. Vi kolla på sveriges värsta bilförare. Fan så kul de programet är xD Hahha.. Den där killen som kör som en tog är ju as skön, o dom där blondinerna xD haha. Ja harreguud!!

NU sitter jag o kolla på supersugen. Ville se den från början men de hann jag inte :P ,

Ska glo vidare nu. Bye Bye :)




Jag o mina nya glasögon :D *stolt*



Hitta lilla Robert i en skolkatalog :P , Han gick i 9an där ;o

080410

Halloj !

Sitter i min sköna säng som jag inte har gjort på hur länge sen helst :P . Kom nyss hem! Har åkt från sthlm till sjukhuset o därifrån hem .

Fick skit ont i magen igår. Typ som magknip, kunde inte göra ett skit. så tänkte att jag åker in dagen efter om jag fortfarande har ont. Och självklart när man vaknar på morgonen så har man lika ont.. Sen kom Robban hem för han hade vart på hovrätten. Gick inte mer än en halv timme så skulle han iväg och jobba :S . Så jag fick dra till Marie så vi va ute  och gick i några timmar. kl 4 slutade Fredde så han kom o hämta oss i centrum, så åkte vi till han kolla först på Beck sen på någon annan film. Sen drog vi oss till Nyköping. När vi nästan va i nyköping fråga Fredde om vi skulle åka till sjukhuset iaf. Tyckte de va lika bra så vi gjorde de. Typ kvart i 12 kom vi därifrån.. Men fick iaf reda på att jag fortfarande är gravid, eller allt har inte kommit ut. Så jag fick massa jävla tabletter som jag ska ta imorron, för jag fick inte ta dom ikväll för de skulle tydligen göra jätte ont.. Så får se hur jag mår imorron :O

WIIE 3 veckor kvar efter lovet tills vi åket till MALLIS :D . Ska börja träna nästa vecka o käka pulver så man ser hyfsat bra ut iaf.. Just nu känner jag mig som en jävla balong :O . Bajs på de !!

MINA GLASÖGON HAR KOMMIT :D . Ska kolla med mamma eller pappa om vi kan hämta dom imorron :) .. Sköönt de ska bli. Kommer nog se bättre i dom än i linserna, för jag har typ brytningsfel på ögonen..

Meeeeen nu ska jag sova ! Natti Natti <3

KARLSTAD

Tjena!  GLAD PÅSK

Sitter uppe i karlstad hemma hos Robbans mormor och morfar. Har ätit massa god mat o så idag :) ..
Vakna jätte tidigt imorse. typ vid 8 av värsta mensverken. Så fick gå upp o ta en alvedon o sen somna om. Sov i två timmar till sen vakna Robban. (Jag o Robban sover hemma hos hans moster) när vi gick upp gick vi in till hans mprmor och morfar o åt frukost, så fick vi ett varsitt påskägg av Molly. Snällt! Sen drog jag och Robban in till "city", Där köpte jag en jacka, typ en sån som jag har haft bild på några senare inlägg. Kosta 500, nersatt från 1000kr . Så de va nice. Fick den av pappa min födelsedags present :D . Så nu är jag glad..

Igår va vi inne på nått annat köpcenter, Jag o Robban åkte lite tidigare än va dom andra gjorde. När vi kom dit börja jag må skit dåligt. Först fick jag mensverk sen börja hela huvet snurra sen börja hela kroppen skaka så börja jag stört böla :s . Robban ville åka in med mig till sjukhuset, men jag envisades om att vi inte skulle de. Sen gick vi runt ett tag i äffärerna, Sen gick de över o då fick Madde spenderarbyxerna på sig :P haha. Jag köpte två "klänningar" fast korta , en helsvart och en leopard klänning, och en topp som va bar på ryggen (vit) sen två leggins och en vanlig långärmad tröja. Så nu har Madde shoppad gärnet :P . 

Imorron har jag ingen aning om vad vi ska göra, tare lugnt kanske ^^, Får se =D .. Kanske hittar på nått iaf. hehe..
(När jag o Robban va inne i city så såg vi att de fanns Boda borg här också :D , Man kanske ska ta en sväng dit ;) hehe.)

I Torsdags va alla 1or och 2or på Boda borg i ockle. SKIT KUL ! Jag Nora Sofia och Marie va i ett lag. Jonna drog typ efter ett tag. Hon tyckte de inte va roligt. Men vi klara typ 5 baner, så 5 stämplar. Skit kul .. Dit ska jag nog åka snart igen. Till lunch fick vi iaf tacos. Så de va nice. Sen efter de så drog jag upp till sthlm sen åkte vi till karlstad :) . Trevligt och träffa hans släckt igen.


Nu ska jag gå o kolla på tv, någon bra film på 4an tror jag de va :D . Hare gött !


RSS 2.0