241109

Hejsaan!

Ligger och lyssnar på NRJ skivan och funderar på om jag ska plugga eller inte, va inte i skolan idag. Tog sprutan för gris sjukan. Så jag har riktigt ont i armen, kan typ inte göra ett skit :O . Jahaa tog ur ögonpiercingen förut också. kände att den gjorde vääldigt ont och de va typ svullet hela tiden så jag tyckte de va lika bra :P !
Får se om jag orkar träna imorron ´, mene skulle behöba de faktiskt. :) ! Då blire core , bara träna magen... HÄÄÄÄRLIGT ! hehe. Jag har vart riktigt jävla irriterad idag :S  , Vaknat på fel sida idag eller att jag bara har ..... en gång idag :O .
Jag har märkt att min pojkvän är väldigt mensig idag också, han kanske smittas av .... ;) höhö ! Bir så irriterad på att han bara skyller allt på mig varje gång vi bråkar :s . Han kan inte erkänna att de är bådas fel , nej nej bara mitt. Själv har man insett att de är typ alltid bådas fel att vi bråkar , att vi ör så lika men de kan inte den mannen.. Jag har klippt mig också :D  fast de gjorde jag förra veckan ^^ , Potta eller va de nu heter xD haha. ganska nice, fick iaf bort ganska mycket slitet ! Sköönt. Ska nog köpa sånt där typ silkes droppar elller va de heter . de ska tydligen vara bra för håret :)

I helgen va jag uppe hos Robban, va inte så jätte roligt. Vi hade inte alls mycke och göra. Ingen av oss hade pengar heller. O jag va jätte sugen på att gå på bio, men de gick ju inte ! Mene sent på kvällen i lördags träffade vi Marie Lukas Olle Fredde o någon mer :P , De va lite trevligt iaf . Kom hem typ vid 2 eller nått.
I helgen kommer Robban ner till mig :) , Vi kanske ska basta få mene vet inte riktigt hur de blir . Har inga pengar till dricka heller :S , INge vidare roligt då :P , Hoppas Robban har fixat ihop pengar så vi kan gå på bio iaf (a)

Rooooobert du vet att jag älskar dig ;) haha . .

Mjahaa snart bär de av till rättegång , haha :D ! Lite roligt. Jag och Robban kommer ha hejarklack iaf xD , ahah! Fredde och Marie ska fixa popcorn :P . Lite roligt ! haha. Nää mene Man ska väl inte skriva ut så mycket här på internet xD , Folk som geekar just de här jag skriver :P töntigt ^^, haha. Får väl la se hure går för flicka o pojke lille :D .

  


091109

Höhö har inte skrivit på ett tag nu . Ska egentligen plugga nu har prov imorron , men allt annat blir så mycket roligare när man ska plugga :P , Måste göra matte och engelska också men de har jag inte kommit lång på. Har prov i styrteknik imorron, och har de hela dagen också :S de suger så jävla hårt . USCH va tråkigt de är .PÅ lördag är de öppethus så då ska man till skolan. Robban ska följa med mig då :) ! Blev lite besviken när vi fick reda på vart vi skulle va på lördag, jag ska sitta vid datan hela jävla dagen :S (datakunskap) Usch va tråkigt. Jag ville ju va i verkstaden. Tyckte att man kunde göra halva dagen var. Inte så jävla roligt för föräldrarna att sitta o kolla på en dataskärm hela dagen :S . Meneee de är gott me cola och choklad iaf :D haha . Har sån jäääävla mensverk :S , blir så sugen på choklad när jag har mens xD haha .
Asså de är grymt bra gjort av mig att jag är duktig i skolan :O , Jag har redan fått två VG och ett G som jag kommer på nu :O , Grymt kul äre :)

I helgen fick jag träffa Robbans farmor för första gången :) , Hon va faktiskt trevlig. Hade en liten pratstund med henne. Hon hade tydligen jobbar i ockle när hon va ung och massa sånt . I sommar ska vi ut till hennes land o hälsa på . Gillar lander på sommaren :D .

Snart ska jag få nya glasögon för de går inge vidare bra och svettsa med linser, och så fick jag reda på att man inte ska basta med linser idag för dom kan typ förstöra ögonen :S . Mysko! Jag har alltid gjort de.



På lördag blir de fira söt Matte han fyller 19år :D , Vi ska basta dricka öl och baka tårta :D haha. De blir nog en trevlig kväll.  På Fredag ska jag och Robban göra något roligt/mysigt vi har 17 månader då :) Grattis till oss , haha <3 .
Åååååh guud vad jag vill till fjällen :O , Funderar på om vi ska prata om de på lördag också. :)

På Onsdag kommer Älskling till mig också :) , jag längtar efter honom faktiskt ! Uj uj uj. Vill vara med honom heeeela tiden juh :O ;) ...

PÅ SÖNDAG FYLLER HAMPUS 16ÅR GRATTIS TILL HONOM :D <3

Sjuuuuuuukt detta är då :S "Jag måste göra om mina kompisars bilder i photoshop för att dom inte är tillräckligt snygga för att synas på min blogg" OMG hur fan kan man säga något sånt :S Sjuk jävla brud asså ....

Madelene Älskar Robert Tormund !




RSS 2.0