230909

God dag ! ^^

idag hade vi fotbollsturnering, de va inge vidare kul , alla som inte skulle va med på fotbollen skulle gå typ flera kilometer. De orkade inte jag, Marie, Jonna, Jocke, Jerry och Mike så vi tog en sväng till vänster och drog iväg med bilarna till skavsta och sen till donken. Jag och Marie vi skit hungrig, alla satt och åt förutom hon och jag :P . Inga peeeengar! Shit va jobbigt de är. Sen iaf drog vi tillbaka och skulle käka där. Åt jätte mycke! hehe. Nä men de va gott. sen satt vi o kolla på när två klasser körde sen drog jag och marie till busst och vänta på bussen hem. nu gör jag typ ingenting sitter och kollar på ghost whisperer , faktiskt jävligt bra :P ! Hehe.
Jocke jag Jonna och Fager ska upp till stockholm den 16e, vi ska till silvetto. Så nu måste jag spara pengar. finns ruggigt snygga kläder där. Har vart där en gång innan. Men nu ska jag köpa något iaf :P , Fager ska tydligen dricka på vägen upp eller ner xD hha . Skojigt !

Ååh gud va jag hatar den där lilla jävla slampan. Usch blir så äcklad när jag ser henne :O ! "Hej måste sminka mig på morgonen för att dölja mitt fula äckliga ansikte" Ååh shit mogen jon xD .

gaah börjar känna mig som en flicka jag va med förut :S beter mig som henne, de är helt sjukt. Kom och tänka på de på bussen hem nu! Jag har fan blivit helt otroligt jobbig o störd :S , Måste fan ge mig nu ! Bli den normala Madde som inte bryr sig så jävla mycke. Fan va skönt de va förr i tiden när man int brydde sig om något eller va någon annan gjorde. Eller när man va tillsammans med någon kunde man lita på den eller inte bråka om små jävla hor saker. Men nu är de fan kattastrof .Uj uj uj ! Nu ska madde fan skärpa till sig..

Det är nog inte min pojkvän Robert som är toffel, de är nog fan jag som är de. Lilla tanten hos honom har nog lite fel och har fått fel uppfattning om vårat förhållande. Näe såhär ska de inte fortsätta. Madde ska starta om på nytt nu och bli glad :) Måste lyckas med dehär för en gång skull. Brukar aldrig lyckas med saker o ting :O xD . Nu ska jag kolla på that s'70 show . Kanske hittar på någon o skriva ikväll, får la se !


Påsspårej. :P


 


220909

Heej
Idag har vi haft verkstad hela dagen, de va väl ganska trevligt. Hade en tid på num idag kl 11 så va tvungen o gå dit sen hade jag bara en halvtimme på mig och äta, Jonna o Marie väntade på ig vid kina restauragen så vi stressa lite. Men Jocke körde oss tillbaka till skolan så vi hann i tid iaf :P . Efter skolan gick jag Hampus o Marie ner på stan vi satt o prata utanför ett cafe, smått trevligt. Sen drog Hampus för han skulle träffa Elisé så jag och Marie gick o köpte cigg sen gick vi sakta ner till friskis och svettis. Satt där ett tag sen gick vi in o Martina va redan där, vi trodde inte hon hade kommit dit. Åkte hem efter träningen skit kallt ute, blåser jätte mycke lite läskigt sådär :P hehe ! Kollade på idol när jag kom hem sen duscha jag och nu sitter jag i sängen .

Usch jag vill verkligen ha tjockare hår :S , Ser ju förjävligt ut när de är så jävla tunt. Men käkar tabletter så de ska börja växa eller nått, så får väl hoppas att de ger resultat.

I helgen blir de upp till Robban, vi kanske ska ut med Freddes dodge och köra runt, blir väl några öl på de också. Om de inte blir så ska jag och Robban hyra film o sitta hemma :) . Har absolut inte ett öre kvar på mitt konto, jag blir tokig ;o vet inte vad jag ska ta mig till . Uj uj uj !!Måste lösa dehär på något sätt.

Imorgon blir de rosvalla hela dagen. Hela skolan ska spela fotboll mot varje klass, jag är då inte med på det, så jag Jonna och Marie kanske ska kolla på eller om vi är tvugna och gå promenix, men de har jag inte så stor lust med. Slipper iaf gå upp till rosvalla imorron, Jerry kommer och hämtar mig och marie på busst.. så de är ganska skönt :P .

På fredag blir de feeet mat :) , jag och Marie har bestämmt att vi får äta sånt på fredagar så de ska bli gott. De blir nog pizza eller nått liknande :P *mmmm*

Tycker inte alls om och vara sjuk, har jätte ont i min halsmandel och hostar. Nu har jag fått ont i magen också de är ju verkligen roligt !! hmm eller inte. Ska ta ut min P-stav nästa onsdag iaf, guu va skönt de ska bli. Ska få en P-ring isg :D ! Får vi se hur de går. hehe ! Jaaaajaaa

Ha de så jävla bra nu allihopa =) <3               Älskar min Robert jätte massor !♥




Trevlig bild där, har ingenting med texten att göra :)
(festen hemma hos Henke 040909)


210909

Sha Sha !

Hade sovmorgon idag, så sov hos min bror. Mötte Marie vid tågstationen mådde inte så värst bra, hade ont i magen o mådde illa. När vi kom till skolan kände jag mig ännu dåligare. Svettades jätte mycket mådde illa o sånt! Inte kul. Så jag ringde mamma o pappa och sa att dom fick hämta mig. Dom skulle ändå in till stan och köpa hundmat. Lille Cassi va med i bilen, söt som vanligt :P , Vi åkte och köpte donken också. De va väl sådär gott. Bubbla lite granna i magen xD . Sen åkte vi hem, har ingenting och göra just nu. Så bestämde mig för att skriva lite på bloggen. Robban sov iaf med mig tills i morse :) fick han o stanna ! Han har ju körkort nu så lite lättare ;) . Grattis ! ♥  Ladda ner några filmer nyss, får hoppas att dom blir klara fort så jag kan kolla på dom. Kanske ska gå över till Sofi sen och få hjälp och lägga in kläder på tradera. Så man får lite pengar ;P . Har ingenting. Ska köpa present till Robban när jag får mitt studiebidrag. Då blir de kris i kassan igeen ! Ååh hatare..
Jaajaa. Sitter och kollar på Zone Reality nu , dom opererar massa människor dom har gjort illa sig o skit. Inte bra inte bra !! Kan ju berätta om helgen nmär jag ändå håller på :P .

Min Hamster Elvis har dött, Vet inte riktigt när han dog. † R.I.P Elvis †

Cassi lika söt som vanligt :)

FREDAG
Va i skolan, sen åkte jag hem tog det lugnt ett tag sen kom Marie, vi skulle fixa oss tills kvällen. Matte skulle ha fest så vi skulle dit. När viblev klara bar de åt till Matte, Vi mötte Tessan och Martina vid konsum. När vi va framnme hos Matte börja vi dricka hade de trevligt. Sen kom Fredde o Lukas ner så jag och Marie gick till konsum igen och mötte dom.. Vi mötte Richard på vägen så vi fick låna hans cykel också :P haha. Vi stog ett bra tag vid konsum sen kom Jocke Jonna och Jerry till konsum, så vi bestämde oss för att åka tillbaka till Matte. När vi kom dit va jag redan jätte ful. Klockan kvart över 9 satt jag framför toan, Sen kl halv 12 eller nått satt jag i soffan o frös och sov xD . Sen gick jag Marie Fredde Lukas och Martina hem . Vi va hemma kl halv 1 xD . Sen kom lilla Robert från stockholm också :P . Mysigt <3 . Jag och Martina va ju inte direkt dom bästa på och gå rakt på vägen xD haha. Lite roligt ! Marie trampa tydligen ner i en pool när vi skulle hem. haha de va riktigt bra gjort ! :P .

     
Madde&Martina    Madde&Richard               Folk                               Folk
LÖRDAG
Lördag va ganska seg bakis, Men när vi vakna åkte jag Robban Marie Fredde och Lukas till donken, Käka där dom köpte cigg, sen åkte vi hem igen. Vi skulle ut till skeppsvik och fixa Freddes bil för han hade fått soppatörsk . sen åkte hem, Fredde och Marie åkte till henne och Lukas till Stockholm. Senare kl 5 typ åkte jag Martina och Robban in till stan, vi skulle gå på bio :) "Flickan som lekte med elden" den va faktiskt bra , men den va faan läskig :O . Jag och Robban satt läääängts fram, inte så skönt. Men fanns typ inga platser kvar. Så vi fick nöja oss med de. Martina och Johanna satt längst upp. haha! Trevligt Trevligt.

SÖNDAG
Hände ingenting på söndagen, jag och Robban satt och kolla på tv och käka godis typ hela dagen. Sen tog jag kort på kläderna jag ska sälja på tradera. vart faktiskt ganska mycket :O . Men kan kanske lägga ut lite i taget :P . De va då vi märkte att min hamster va död, "/ Stackars liten så vi hade en liten begravning för den. R.I.P Elvis . Mene lite senare på kvällen åkte jag och Robban till Tessan, för de vart så jävla segt och sitta hemma,. Martina var redan där , så vi sjöng lite kareoke. Sen åkte jag och Robban till min bror och sov där :) .


 

                                          När jag får mina pengar ska jag köpa nya skooor :O .
                                    Ska nog köpa lite nya kläder också ! Hmm saknar nya kläder ;)
                                                                             Haha..


Madelene Birgersson har klippt lugg ! :) Blev faktiskt vbäldigt nöjd med de. Många tyckete de vart jätte fint (a) :) *stolt*  (y)




130909

Hallu !

Söndag idag då, Idag har jag o Robban 1 år och 3 månader :) Grattis till oss :P .
Har inte hänt ett dugg idagl. finns ingenting och göra på söndagar. Sitter iaf och äter godis mene gör så jädra ont i tänderna för min tandställning på undertänderna jag nyss satt dit. Suck* Imorron äre skola har sov morgon :D, men jag har inte alls lust och gå. är så trött och skönt o sova länge. typ till 1 halv 2 hela helgen. Sköööönt !
Har iaf vart en trevlig och spännande helg :P HAHA !



FREDAG
I fredags hade de tänkt sig att jag skulle leka med Robban med så blev de inte, han hade annat för sig , så jag bestämde med Matte att jag skulle hem till honom , Senare på dagen blev jag typ sugen på o supa :P , Så de blev till att göra de ist, Jag Tessan Matte och lill Dennis drog till Dennis och satt där o chill festa . Senare på kvällen kom Basse Fia Johan och Bella o hälsade på , riktigt trevligt. Sen drog dom efter ett tag de va kanske vid 8 - 9 . Vi fortsatte o hare trevligt sen började jag bråka med Robban i tele , satte mig utanför o då kom Dennis med 4 shot eller nått o dom va inte alls svåra o ta, jag va arg o då tänkte jag väl inte så mycket :P , Jag blev prutt full som vanligt. Sen vid kanske 11 nångång så drog vi tydligen hem allihopa . Dennis följde mig hem så jag inte skulle hamna någon annan stans. Aa juste Martin kom efter ett tag också. Dennis skulle typ till honom efter han lämnat mig. hehe ! Va en riktig trevlig Fredag :D .

LÖRDAG
I Lördags åkte jag och Tessan upp till stockholm för att jag skulle prata med Robban, bråka väldigt mycket men sen blev de typ bra igen. vi hade inte kollat tåg tider när vi skulle åka hem så de va någon annan som fick göra de, tåger gick 21.56 så vi skulle ha pendeln från huddinge till flempan. Klockan gick vääldigt fort så jag sa till Robban att jag va tvungen och gå, men han ville inte så han höll kvar mig , så blev klockan plötsligt halv 10 , så jag o Tessan fick skynda oss väldigt mycke , men när vi kom typ till centrum viste vi att vi skulle missa den, Så vi sket i den. Sen funderade vi på hur vi skulle komma hem, Tessan kom på att vi kune ta swebus hem, Så vi ringde Martina o kolla om hon kunde kolla när den bussen gick. den gick 22.45 så vi va tvungna att åka in till T-centralen och där har man inte vart så jävla mycket. Robban kom iaf innan vi åkte o sa att vi kunde sova hos honom , men Tessan va tvungen att åka hem. hehe! Så vi tog en tur ner till T-centralen o gick till bussen efter 5min kom de jätte mycke folk som skulle med på den bussen så vi tänkte att vi inte skulle få plats. Så först gick vi därifrån men sen skulle vi iaf kolla om vi fick plats o de fick vi . Typ 160kr för o åka buss :S De tyckte jag va jävligt dyrt. När vi hade de där problmet med hur vi skulle komma från stockholm ringde vi typ alla med körkort o från släckten men ingen kunde o alla hade druckit , så vi tog bussen. När vi kom till Nyköping viste vi inte hur vi skulle kommma därifrån till Nävekvarn så vi börja leta efter cyklar men vi hitta bara en så vi bestämde oss för att gå , men så kom vi på att vi kunde fråga skeden om han kunde köra och de kunde han vi blev väääldigt glada för de, de va jätte kallt o vi va blöta för de börja spö regna i stockholm. När vi/jag kom hem satte jag mig i kolla på tv i kanske 10 min sen gick ja upp o kolla datan sen gick jag o la mig . sov vääldigt gott :D Ganska trevlig Lördag. Alltid jag o Tessan som ska råka ut för massa konstia saker xD haha.



♥Hoppas de blir bättre mellan oss nu Robban ! Orkar inte med de här o inte kunna träffas o skit. Jobbigt värre fakitskt ..♥

                                                                                        ♥Älskar dig Robert Tormund♥


080909

Hejsan!

Idag har jag vart i skolan, fick "arbetskläderna" idag :D , Vi fick va i värkstaden idag, vi svarva någon bit vi ska ha den till en kanon. Jag o Marie gör en tillsammans. Man skulle va två i varje grupp och göra en. Det första jag gör när jag skulle fixa maskinen va o göra illa mig på handen :P hah! Klantigt. Efter skolan gick jag och Marie o köpte cigg sen upp till biblan och satt där jag somna en stund, sen gick vi och träna, jag Martina och Marie :) .
Jag hatar verkligen min mamma :S , Hon är den grinigaste fittan i världen. NU säger hon att jag ska flytta härifrån. Visst inga problem med det. Bara jag slipper henne! USCH ... Idag börja jag med tabletter så håret börjar växa, mitt hår ser förjävligt ut. De växer aldrig och de blir bara slitnare o slitnare.
Fick hem ett brev från någonstnas idag om jag ville va med i lumpen o grejer. Jag har funderat länge på om jag ska gå med där. Men jag är inte riktigt säker än. Jag kanske inte kommer in pågrund av min syn o grejer. Får tänka vidare på de som sagt :P.
Ligger o lyssnar på Takidas nya album o pratar med älskling :) <3 . Han ska köra upp imorron hoppas han klarar de, håller tummarna för dig babe :) ♥ ROBERT FYLLER 18 IMOGRON . Tycker alla ska säga grattis till honom !

GRATTIS GRATTIS GRATTIS !!



Helg aktiviteter !

FREDAG
I fredags va de fest hos Henke, eller typ chillfest, de va faktiskt riktigt roligt :) vart väldigt full ett tag där , men de gick över med några glas vatten :P haha . Efter vi hade dragit från Henke drog jag Marie Dennis Richard och Matte till herrgården och busade :P De va skit roligt. Alla skada sig förutom Marie hon klara sig ! Jag vricka foten trilla ner för en stentrappa o massa konstigt. Dennis och Richard fick massa rivmärken från staketet och Matte fick två pinnar i pannan. aj aj ! Måste göras om ;) haha. De är inte alls bra och springa i klackskor på gräs och ner fäör en stentrappa, då kan de hända dumma saker.

LÖRDAG
I lördags va jag på kräftskiva hos min bror, riktigt trevligt. Fick gratis dricka (a) vart man full då med. Jag Martina och Robban hade jätte roligt. Martina är värsta power walkern eller hur man stavar de :P haha. Går inte riktigt o förklara de. På morgonen vaknar man av att en liten Daniel står och skriker "Nu är de morgon, dags att gå upp" de va lite smått störande mene fick gå upp för kunde inte somna om.

SÖNDAG
I söndags gjorde vi inte så mycket, åkte hem till mig o tog de lugnt ett tag, fick Robban att stanna tills måndag :) så han fick ta morgon tåget upp till stockholm. Jag hade då sovmorgon så jag kunde sova till halv 9 :D , de va jätte skönt. Så fick jag en ny säng av Jonas och Jenny som jag ska ha i mitt rum hos dom. de är en 120 säng, Guu va skönt de va o sova i den, Då behöver inte jag o Robban ligga på varandra de blir så varmt och äckligt då. Men ibland kan de va mysigt när man fryser :) ♥ .. Jenny och Jonas kanske ska köpa en till katt, dom har redan en som heter Joje, den är dum i huvet . Hatar den katten :P den är fan farlig :O hoppar på en och grejer. Usch ! :)

OM NI VILL SE BILDER FRÅN HELGEN FÅR NI GÅ IN PÅ MIN BILDDAGBOK, Orkar inte lägga upp alla bilder just nu, kanske blir en annan dag :)    Bdb - M-adde


020909

Hejsan!

Skola idag, Guu va tråkigt de va. Känns som jag redan börjar bli skoltrött. De kan ju inte bli så nu :O Hade verkstad grunt på morgonen, de va väl okej. Sen hade vi matte, de va inte okej ! Fy va arg jag blev. Vi skulle göra nåfot papper med massa tal o skit. De gick absolut INTE bra. Jag blev jätte arg bara för jag inte kommer ihåg någonting över sommaren. Sista lektionen hade vi engelska, den läraren vi skulle ha va sjuk så vi fick en annan. Hon är ju typ dubbelt så roligare än den vanliga. Mene vi gjorde ingenting satt o prata o skoja . :) Träffa robban i 5min idag , lämna hans kläder o fråga hur han ville ha de. Jag blir så trött på ... sitta o snacka med andra om saker som dom inte har någon alls anledning o veta och bry sig om.. Usch!
Idag börja jag med mitt pulver också :D , Kan kanske va därför jag är lite små grinig, får inte i mig riktig mat :P . Men när man vill se smal o fin ut får man stå ut med de. Följde med Marie o Hampus o käka, Såg ju ganska gott ut :P haha ! Efter skolan gick jag o Marie ner till stan, köpte cigg sen väntade vi på bussen o sen åkte vi hem. Har precis ätit . Hatar när de inte finns klar mat hemma. Jag orkar verkligen inte stå o laga själv :O . Har lovat farfar o klippa hans gräsmatta, men de känns inte så lockande idag. Ska kolla om jag kan klippa åt han på fredag för då sluta jag tidigt :) . Vi fick våra arbetsskor idag, Längtar tills vi får våra arbetskläder så man kan börja i verkstaden.
Jag är faktiskt lite stolt äver mig själv, Jag har gått ner ungefär 2kg. Men de kan bero på att jag inte ätit så mycket sen i måndags. problem problem problem ! Usch hatar de.
På fredag eller lördag blir de o dricka "läskeblask" hehe ;) . Kanske ska på kräftskiva på lördag, men vi får se :) .
Nä men just nu sitter jag o tittar på family guy ganska roligt :P . Ska nog vila en stund snart är så ruggigt trött.
Ha det bra :O)




Mitt schema, Ganska bra faktiskt :) På fredagar slutar vi väldigt tidigt o de är skönt. De är ju inte så värst långa dadar iaf :) !


RSS 2.0