051009

Hejsan !

Idag har jag vart i skolan hade sovmorron som alla andra måndagar :) . Sov hos min bror. Robban sov kvar där. Snälla han :D .. Han drömde typ något konstigt tror jag . Men han kommer inte ihåg själv va de var :P . Han satte sig iaf upp i sängen och sa "-jag måste dra härifrån nu" Haha . De va lite kul :P . På svenska lektionen hade Jag Rasmus Marie Matte och Hampus jätte roligt , typ dampa ur och larva oss ! Något som typ alltid händer så svenskan xD . den  är så jävla tråkig :o . Efter skolan tog alla sällskap ner på stan de va lika kul då :) . Sen gick jag och Marie och köpte blomma till håret på H&M sen åkte vi hem. Träffa Matte på busstationen och så satt Martina på bussen :) . Shit vad illa jag mådde på bussen hem :O . Jag trodde jag skulle spy men lyckligtvis så gjorde jag de inte :P . Igår klippte jag och Robban miin lugg den blev JÄTTE KORT :O och skit ojämnt ! Men som sagt de växer ju ut . Just nu sitter jag och lyssnar på musik försöker plugga, har prov imorron i ritningsläsning. Jag kan de mesta i ena boken, men vi ska tydligen träna i en annan bok också som är skit svår :S , och jag fattar ingenting och kommer inte komma ihåg de heller. Tycker de räcker med bara ena boken som handlar om ritningsläsning. På fredag ska jag Martina Marie Matte och Robban till Norrköping, jag ska köpa ett par skor. :) . Dom e fina tycker jag ! hehe..



Vi ska få nytt chema snart också, vi börjar på period 2. Då kanske vi får bort våran håltimme på måndagar. Den är jätte tråkig :O !




FREDAG
I fredags kom Robban älskling till mig :) , han hade köpt rosor till mig tyckte jag va väääldigt gulligt <33 Älskar honom ♥ . Vi typ satt och kollade på tv ett tag sen drog vi in till stan köpte lite godis och sen hem till Jonna :) . Va trevligt, satt och prata sen kollade vi på film, men alla va typ skit trötta . jag somnade i soffan under filmen så jag såg inte så mycket av den :D haha. Sen åkte vi hem gjorde ingenting alls , låg i sängen och prata till halv 3 :) hehe. Sen somna vi .

LÖRDAG
I Lördags, Ja vad gjorde jag då ? :O . Va iaf med Robban :) . Jag kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde i lördags :)

SÖNDAG
I söndags kom Jonas Jenny och Daniel ner, så vi fika lite med dom. Sen åkte jag Martina Tessan och Robban ut med bilen, ut i skogen och grejer :P , Sen åkte vi hem igen. Duscha och grejer. Sen åkte vi in till Jonas och sov :) . Mysigt.

Kanske ska upp till sthlm på onsdag, träffa älsklings robert :) Har inte vart upp på skit länge :O . Mene ska iaf dit i helgen efter crusingen :) . Då ska man bli full o glad :D haha . Vi ska åka Freddes stora dodge xD haha.


Jaha idag ska tydligen Daniel sova hos oss :P . haha ! Trevligt trevligt. höhö !! Jaaaah rolig information där xD .




Här ser man att de är ojämt klippt xD haah. Rojligt ^^


RSS 2.0