prövar o MMS:ar inlägg från mobilen !

dsc00089 (MMS)

För någon sommar sen , sitter hemma hos dennis . Nykter va man inte iaf xD ! De va tider de. Fotograf :Tessan :)


150510

Hallojsan !!


Har inte skrivit på länge för jag har vart på Mallorca :D . De va riktigt härligt faktiskt ! Lite solbränd blev man :) . Mene ska inte mäta mig med Robban iaf. haha !
Vi hade sol varje dag, sen träffa vi några gubbar på gävle. Dom va riktigt sköna! Sen träffade vi två killar från Norg :) . De va niice ! Sen va de två äckliga brudar som följde efter oss hela tiden. xD

Piercade tungan i måndags också :P . Eller jag o Robban gjorde de.. De va lite läskigt! Så nu går de inte så jävla bra o äta . höhö! meeen de går nog över snart, hoppas jag.
Snart blir de väl tatuering hos Nick hoppas jag :P :) !

Bilder från Mallorca finns på facebook@tessanemterhag

Idag har jag och Robban vart barnvakt åt Daniel i typ en timme. Sen va vi kvar där o åt och fika lite, sen drog vi hem och träffa Tessan Martina Henke och Linda. Vi drog ner till skäret och grillade lite. Men de varade inte så länge för de börja regna. Bläää på de! Imorron blir de o sova länge. Klockan är väääldigt mycke :P höhö.. Skön skönt!


Trodde faktiskt jag skulle dö på hemresan :O ! När vi skulle landa med flyget så höll den på o snurra runt i lufen o åkte upp och ner o hela flygplanet typ skaka och lamporna blinka, Sen när vi landa kom vi i värsta farten så han fick tvärnita :S . Daaamn va jag svettades. Så rädd har jag inte vart på länge!


Nästa resa blir Thailnaaaaaand :D <3 haha





Vårat hotell




Dennis Robert Madelene



Robert Madelene Dennis



Robert Madelene


Dennis Robert Tessan


Stranden



Tessan


Madelene Robert


Robert Madelene

RSS 2.0